Як смажити Курячі крила в домашньому соусі теріякі з соєвого соусу на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Для маринаду:
▫️паприка – 1 ст. л.
▫️імбир – 1 ч. л.
▫️сіль – 0,5 ч. л.
▫️рослинне масло – 2 -3 ст. лож.
Для соусу
▫️соєвий соус – 100 мл
▫️цукор – 1 ст. л.
▫️крохмаль – 1 ч. л.
Крила – 1 кг.
Курячі крила в домашньому соусі теріякі з соєвого соусу на сковороді покроковий рецепт
1. Замішуємо маринаду для курки, просочуємо крила і залишаємо в холодильнику на 30 хв. (можна на годину).
2. Змішуємо соєвий, цукор і крохмаль це і буде соус Теріякі 👍
3. Обсмажуємо крила до золотистої скоринки з двох сторін і заливаємо соусом:)
4. Тушкуємо до загустіння 😋 в кінці посипаємо кунжутом і подаємо до столу.
Відео рецепт 👇