Лобіо з консервованої квасолі

Як зробити Лобіо з консервованої квасолі рецепт простий. Просте, але яке ж смачне блюдо! Хто знає, той завжди готує ще, а хто не знає – чого ж ви чекаєте, швидше зберігайте рецепт і біжіть в магазин за продуктами!

Інгредієнти

На 2-3 порції потрібно підготувати інгредієнти:
Консервована червона квасоля — 2 банки (800 г)
Цибуля — 1 шт. (велика)
Рослинна олія — 6 ст. л.
Томатна паста — 2 ст. л.
Хмелі-сунелі — 1 ч. л.
Коріандр, сіль, перець — за смаком
Винний або бальзамічний оцет — 1 ст. л.
Волоські горіхи — 100 г
Часник — 4-5 зубчиків
Зелень (кінза, петрушка) — за смаком

Лобіо з консервованої квасолі покроковий рецепт

1. 1. Цибулю нарізати кубиком і обсмажити на рослинному маслі.
2. Додати томатну пасту і смажити ще 3 хвилини.
3. Додати квасолю без рідини, хмелі-сунелі і коріандр. Посолити, поперчити. Тушкувати 3 хвилини на повільному огне.
2. 4. Зняти квасоля з вогню і додати оцет.
5. Горіхи подрібнити, пробивши в блендері або прокатати скалкой.
3. 6. В горіхи додати подрібнений часник і посічену зелень, перемішати.
7. Додати горіхи з зеленню в квасолю, перемішати і дати настоятися 10 минут.