Маринований фарширований перець капустою і морквою на зиму

Фарширований перець маринований капустою і морквою на зиму в банках простий рецепт. Є у мене один дуже класний, перевірений рецепт маринованого перцю на зиму. Тут суперское поєднання. Все виходить кисло-солодке і хрустке. Взимку смажимо картоплю, купуємо оселедчик і дістаємо таку баночку. Пишу, а в самої слинка побігла, представила, як це смачно.

Інгредієнти

✔️15-20 шт середнього перцю
✔️1,5 кг капусти
✔️300 гр моркви
✔️100 мл 9% оцту
✔️2 літри води
✔️4 ст л цукру
✔️3 ст л солі
✔️100 мл рослинного масла

Маринований фарширований перець капустою і морквою на зиму покроковий рецепт

1. Готуємо перець, як на фаршировку. Опускаємо на 3-4 хвилини в окріп. Нам його потрібно зробити м’якше. Готуємо начинку. Капусту тонко шаткуємо. Моркву тремо на тертці для корейської морковки.

2. Все перемішуємо і трохи мнемо руками. Фаршируємо перець цією начинкою. У банку кладемо 2-3 часточки часнику і укладаємо фарширований перець. Готуємо маринад.

3. Наливаємо 2 літри води, додаємо спеції, доводимо до кипіння і заливаємо перець. Закутуємо до повного остывания.

4. Такий перець відмінно зберігається навіть при кімнатній температуре.

Відео рецепт 👇