Як смачно зробити Маринований гострий перець на зиму з оцтом цілком в банках червоний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Друзі мої, так само сьогодні за вашим проханням, знову дублюю для вас РЕЦЕПТ ГОСТРОГО МАРИНОВАНОГО ПЕРЦЮ 🌶🌶🌶
Інгредієнти
До мене на 3 банки по 1,5 літра, пішло приблизно 1 300 грам пекучого перцю і 3 головки часнику.
Маринад: 3 ліра води, 300 мл 9% оцту, 300 грам цукрового піску, 150 грам солі, 75 мл рослинного нерафінованої олії, 8 шт гвоздика, перець духмяний 8 штук. З цієї кількості маринаду виходить 4 – 5 банок по 1,5 літра.
Маринований гострий перець на зиму з оцтом цілком в банках покроковий рецепт
1. В стерилізовані заздалегідь банки, закладаємо вимитий і обсушенный перець( плодоніжку залишаю, але можна і акуратно прибрати не порушуючи цілісності стручка 🌶 ) разом з нарізаними часточками часнику, 1 лавровий лист на банку, 15 грам насіння гірчиці, накриваємо крышками.
2. Готуємо маринад : всі інгредієнти змішуємо і доводимо до кипіння, заливаємо наші банки гарячим маринадом, даємо трохи постояти, приблизно 10 хвилин, так як перець 🌶 вбирає в себе маринад і може бути, потрібно буде підлити його. Потім ставимо стерилізувати 12 хвилин, дістаємо закатуємо кришками і перевертаємося, закриваємо і залишаємо до повного остывания.
3. Перець маринований таким способом прекрасно зберігатися про кімнатній температурі, перчик 🌶🌶🌶виходить 👌🏼пальчики оближеш 😋 для любителів остринки, всім рекомендую, за столом з’їдається за лічені хвилини, це реально – бомба 🌶🌶🌶, підходить до любові страв, ми його просто обожнюємо, так і на тарілці або блюді він виглядає – красиво.
4. Всім вдалого дня, позитиву і найголовніше здоров’я і сил у переробці неймовірно багатого врожаю 😄 Кому цікаво сорт перцю Капі пікантний, среднеострый, дуже м’ясистий і смачний. Погріб поповнюється щодня, взимку буде ситно і вкусно.