Мигдальні тарталетки з кремом кешью з фініками простий рецепт. Всім недільний ПП! Тарталетки експериментальні — зожные 🙃 Ні, я не вдарился у здорове харчування, не став вважати КЖУ, доїти мигдаль і падати в непритомність від виду цукру. Просто побачив красиву фотографію з рецептом.
⠀
Як водиться, хлоп’яти пріфігел від кількості незрозумілих компонентів. І вирішив повторити, виключивши все незрозуміле і рідкісноземельне, використовуючи тільки більш-менш доступні інгредієнти. Підсумковий результат був ретельно обнюхан, тестово откушен контрольною групою, визнаний смачним і гідним до розміщення.
⠀
Як водиться, хлоп’яти пріфігел від кількості незрозумілих компонентів. І вирішив повторити, виключивши все незрозуміле і рідкісноземельне, використовуючи тільки більш-менш доступні інгредієнти. Підсумковий результат був ретельно обнюхан, тестово откушен контрольною групою, визнаний смачним і гідним до розміщення.
Інгредієнти
⏰Підготовка 20 хв
Очікування 30 хв
Приготування 20 хв
Загальний час 1 година 10 хвилин
⠀
Рецепт на 3 тарталетки по 10 см
Для основи
— 80 г мигдальної муки
— 40 р пшеничного борошна
— 2 ст. л. меду
— 2 ст. л. оливкової олії
— 2 ч. л. лляної борошна
— ¼ Ч. л. екстракту ванілі
— ¼ ч. л. розпушувача
— ¼ ч. л. солі⠀
— кругла вирубка або форма для тарталеток
⠀
Якщо немає мигдальної і льняної муки, можна зробити її самостійно в кавомолці.
⠀
Для крему
— 150 г кеш’ю, замоченого у воді на 6 годин
— 70 мл мигдалевого молока
— 3-4 фініки, без кісточок і подрібнених
— 1 ст. л. міцного кави
— ¼ ч. л. екстракту ванілі
— ¼ ч. л. солі
— 3 ст. л. кокосового масла⠀
— ягоди для прикраси
Мигдальні тарталетки з кремом кешью з фініками покроковий рецепт
1. Для основи змішайте всі інгредієнти до однорідної маси, скачайте в кулю, загорніть в плівку і приберіть на 30 хв. в холодильник. Присипте поверхню борошном і розкачайте тісто в пласт товщиною полсантиметра.
2. Постинаєте дно тарталеток і виріжте стінки, розмістіть все у формі, пальцуйте стінки по колу і наколіть виделкою. Відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 15 хв. Перш ніж вийняти з форми, дайте тісту остыть.
3. Хьюстан, у нас проблеми! Як витягнути тісто з форми? Ми застосували дві техніки: класичну пальцеву і просунуту з використанням струни від пилки для бісквіта. Готовий вислухати ваші поради та пропозиції комментариях.
4. Займіться кремом. Всі складові, крім олії, закиньте в блендері або кавомолці і мелють до однорідного крему. Влийте масло, перемішайте до однорідності. Влийте крем в тарталетки і відправте в холодильник на 3 години. Приблизно за 30 хв. до подачі вийміть і дайте нагрітися, прикрасьте ягодами і подавайте на стол.