Німецький суп Айнтопф

У кожного свій айнтопф і в мене він з консервованим горошком та квасолею. У моїй родині цей суп кушается дуже добре. Густий і насичений, ситний та ароматний, зігріє у холодну погоду. Говорити можна вічно. Але він і справді королівський. Час готування не більше однієї години. Який суп любите їсти взимку ?

Інгредієнти

Ковбаски мисливські 300 р
Цибуля ріпка 170 р
Перець болгарський 170 р
Картоплю 180 р
Моркву 180 р
Масло рослинне 80 мл
Томат свіжий протертий 180 р
Квасоля консервована в томатному соку 1 банка
Горошок консервований 1 банка
Часник 2 зубчики
Паприка 2 ч. л.
Вода 1000 -1200 мл
Мускатний горіх 1/4 ч. л. (за смаком )
Чорний перець 1/4 ч. л ( бажано )
Сіль за смаком

Німецький суп Айнтопф покроковий рецепт

1. Підготуємо овочі. Їх потрібно нарізати кубиком стороною по 0,5-0,6 мл Ковбаски нарізати кільцями по 0,6 мл, часник видавити. Розігріти масло в каструлі з товстим дном або казані. Обсмажити цибулю до злегка золотистого відтінку, додати до нього моркву і обсмажити разом 3-4 минутки.
2. Далі додати перець і обсмажити ще пару-трійку хвилин. Слідкуйте за вогнем, нічого не повинно горіти. Ось тепер потрібно послідовно додати томат, ковбаски і половину видавленого часнику. Додати перешкодити, додати помешать.
3. На маленькому вогні тушкуйте 3-4 хвилини. Додайте 1 л окропу, паприку і на маленькому вогні дайте покипіти 5 хвилин. Тепер час картоплі, квасолі та горошку. Причому додаємо консерви разом з жидкостью.
4. Доводимо до кипіння, пробуємо на сіль, якщо треба підсолити і варіть 10 хвилин. Ось тепер додамо мускатний горіх, другу половинку часнику і чорний перець. Ще 5 хвилин і вимикаємо. Нехай постоїть 10 хвилин під кришкою. Подавати зі свіжою зеленью.