Ніжна куряча грудка під грибним соусом

Як смачно зробити Ніжна куряча грудка під грибним соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ідеально підійде під будь-який гарнір чи можна їсти, як повноцінне блюдо.

Інгредієнти

✔️Куряча грудка
✔️сіль, перець, паприка
✔️зубчик часнику
✔️0,5 ст. л топленого масла
✔️ріпчасту цибулю
✔️5-6 печериць
✔️2 ст. л сметани
✔️50 гр сиру

Ніжна куряча грудка під грибним соусом покроковий рецепт

1. Курячу грудку ділимо на філе, солимо, перчимо, додаємо паприку. Обсмажуємо 5 хвилин кожну сторону на середньому вогні і прибираємо в форму для запекания.

2. На топленому маслі обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо шампіньйони і ще обсмажуємо ще 5 хвилин, заливаємо сметаною і на слабкому вогні тушкуємо 7-8 минут.

3. Заливаємо грудку соусом, зверху посипаємо сиром і відправляємо в духовку на 15 минут.

4. Готово!

Відео рецепт 👇