Новорічні цукерки Ферреро роше домашні простий рецепт.
Інгредієнти
Фундук – 200 гр.
Какао – 4 ст. л.
Арахісова паста (кешью паста) – 100 гр.
Масло какао (кокосова олія) – 40 гр.
Сироп топінамбура – 80гр.
Рідкий эктракт ванілі – 2ч.л. (або сухої щіпка)
Глазур:
Масло какао – 50 гр
Терте какао – 50 гр.
Сироп топінамбура – 50 мл
фундук Рубаний – 60 гр.
Новорічні цукерки Ферреро роше домашні покроковий рецепт
1. Відкласти 15-20 шт. фундука на начинку. Решту подрібнити не дуже дрібно з какао в измельчителе. Потім додати інші інгредієнти подрібнити. З готової маси (вона повинна стати пластичної), не кришитися в руках) скачати кульки, помістивши всередину 1 горішок фундука.
2. Заготовки помістити в холодильник і підготувати глазур: розтопити масло какао в духовці в режимі 45-50 гр., додати какао, сироп топінамбура. Після отримання однорідної маси, охолоджувати шоколад, помішуючи до 29 гр. Додати рубаний ножем фундук.
3. Занурювати заготовки цукерок в шоколад і викладати на силіконовий килимок. Перекласти в холодильник і зберігати до 14 днів. Приємного апетиту! P. S. Можна для глазурі купити готовий шоколад розтопити, додати пару ложок кокосової олії і фундук.