Новорічний торт з бісквітного рулету вертикальний

Як смачно зробити Новорічний торт з бісквітного рулету вертикальний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Новорічний торт Шишка. Тепер ваш новорічний стіл буде ще красивіше і смачніше

Інгредієнти

Для бісквіта:
2 яйця
160 г цукру
60 р. води
190 г борошна
1 ч. л. розпушувача

Змастити шоколадним кремом:
1 ст. л. цукру
1,5 ст. л. какао
100 мл вершків 15%
1 ст. л. вершкового масла (з гіркою)
Усе з’єднати і варити на повільному вогні ( масло додавати в кінці ) до однорідної маси .

для крему:
200 р олії вершкового м’якого
200 р вареного згущеного молока
200 г кисломолочного сиру
Усе з’єднати і збити до однорідності .

Шишки
200 г печива
50 р горіхів
2 ст. л цукру
2 ст. л. какао
1 ст. л крохмалю
200мл молока
70 г масла вершкового

шоколадні Пластівці – 200 г

Новорічний торт з бісквітного рулету вертикальний покроковий рецепт

1. Випікаємо в розігрітій духовці при 180 гр, 12 – 15 хвилин (не пересушите). Охолоджений бісквіт розрізати вздовж на 4 рівні частини (розмір 8 см).

2. Розрізати коржі, змастити шоколадним кремом. Потім змастити основним кремом ( попередньо трохи відкласти для того щоб змастити боки торта ).

3. Згортати торт шарами і прикрасити .

Відео рецепт 👇