Огірки в соєвому соусі по корейськи

Рецепт огірочків від яких буде спекотно, як на вході, так і на виході 🔥🔥 Мариновані огірки в соєвому соусі по корейськи простий рецепт.

Інгредієнти

✅Огірки довгі 3 шт
✅Соєвий 150 мл
✅Олія 50 мл
✅Рибний соус 2 ст. л
✅Рисовий оцет 1 ст. л.
✅Шрірача 1 ст. л
✅Часник 1 головка
✅Перець чилі 🌶 2 шт
✅Перець мелений 1 ч. л.

Огірки в соєвому соусі по корейськи покроковий рецепт

1. Для початку потрібно добре помити огірки і відрізати у них краю з двох сторін. Розділити кожен огірок на 2-3 частини довжиною 5-7 см, а потім їх на 8 частин, як показано на відео. ⠀ Далі готуємо розсіл. Для цього вливаємо 150 мл соєвого соусу, 50 мл олії (краще кунжутного, але можна і соняшникової).

2. Додаємо 2 столові ложки рибного соусу, по одній столовій ложки шрирачи (різновид соусу чилі) і рисового оцту🔥. ⠀ Очищений від шкірки часник примешаем ножем і розрізаємо на великі кусочки.
3. Дрібно нарізаємо перець чилі 🌶 (можна брати свіжий або сушений) і відправляємо все в миску до розсолу. Перчимо свіжомеленим чорним перцем і добре перемішуємо. ⠀ В спеціальну ємність з кришкою або в зіп-пакет перекладаємо огірки і вливаємо туди весь розсіл👌. ⠀

4. Залишаємо в холодильнику хоча б на дві доби ⠀ По закінченню потрібного часу пробуємо готові огірочок і насолоджуємося😍, трохи пізніше згадуємо про них знову😂

Відео рецепт 👇