Як зробити Панна Котту з полуничним желе рецепт. Це і так дуже смачний десерт, а якщо його незвично прикрасити, перетворивши в літню галявинку з квітами і комахами, стає просто приголомшливим.
Інгредієнти
Желе 1 пачка (у мене “Полуничне”)
Вершки 20% 150 гр
Ванільний цукор 1 пачка
Цукор 1 ч. л
Желатин 15 гр
сезонні Ягоди (у мене полуниця, малина, агрус, смородина)
Гілочка м’яти
Панна Котта з полуничним желе покроковий рецепт
1. Готуємо желе по інструкції на упаковці. Наливаємо в широкі склянки або баночки. Кладемо по жменьці ягід. Якщо хочете, що б шар желе був під нахилом, нахиліть склянку, при застиганні. Залишаємо до застывания.
2. Желатин розвести в 3 ст. л води кімнатної температури і залишаємо набухати на кілька хвилин. У сотейник наливаємо вершки, додаємо цукор, ванільний цукор і набряклий желатин. Нагріваємо до закипання, але не кипятим.
3. Розмішуємо до розчинення желатину. Трохи охолоджуємо вершки і наливаємо їх на застиглий шар желе. Прибираємо в холодильник до повного застигання. На застиглий шар вершків викладаємо малюнок з ягід і мяты.