Як смачно зробити Печиво Роше з горіхами пекан, журавлиною і фініками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. У мене в стрічці вже був рецепт Роше. Цей відрізняється по кількості цукру і готується на французькій меренге. Нам цей рецепт сподобався більше, тому залишу його тут. Поєднання журавлини, фініків і пекана дуже вдале! Головне щоб журавлина і фініки були не дуже сухими. Все нарізати невеликими шматочками. ПЕРШИЙ РАЗ ПРИГОТУЙТЕ ПІВ ПОРЦІЇ!
Рецепт.
Рецепт.
Інгредієнти
4 білка кімн. t
200гр сах.пудри
50гр. В’яленої журавлини
50гр. Фініків
200гр горіхів пекан (волоський)
Печиво Роше з горіхами пекан, журавлиною і фініками покроковий рецепт
1. Духовку розігріти до 160 ° с Починаємо збивати білки з дрібкою солі. Коли вся рідина перетвориться в піну починаємо всипати сах.пудру. Спочатку зовсім небагато, поступово увеличивая.
2. Всипаємо в 3-4 прийоми. Збиваємо хорошу стійку меренгу. Вмішати лопаткою наповнювачі. Викласти двома ложками на папір для випічки 20 великих печива. Можна робити печива менше, тоді буде потрібно 2 дека. Мені більше подобається коли вони великі😁
3. Печиво при випічці трохи збільшиться в об’ємі, тому багато місця між, залишати не потрібно. Якщо меренга правильно збита, печиво розтікатися не повинно! Випікати при 160 С 25 мин.
4. t Потім знизити до 50С і випікати до стану коли зверху скоринка, усередині м’яка серединка. Приблизно 30-50 хв. Остудити, зберігати в контейнере.