Пісочний пиріг королевська ватрушка з сиром

Як приготувати Пісочний пиріг королевська ватрушка з сиром рецепт простий і швидкий в духовці. Розсипчаста основа і ніжна сирна начинка. Відео з покроковим приготуванням дивіться у актуально.

Інгредієнти

Форма 20 див.

– сир 400 гр.,
– цукор 100 гр.,
– ванільний екстракт/ цукор 1ч. ложка,
– яйце куряче 2 шт.,
+
– борошно 340 гр.,
– цукор 80 гр.,
– холодне масло вершкове 150 гр.,
– сіль щіпка,

Пісочний пиріг королевська ватрушка з сиром покроковий рецепт

1. Масло нарізаємо кубиками, викладаємо у велику ємність. Туди ж додаємо борошно, цукор і сіль. Перетираємо масу руками в однорідну крихту. Прибираємо в холодильник. До сиру додаємо цукор, яйця і ваніль. Все добре перемішуємо до однородности.
2. Якщо не любите крупинки сиру, використовуйте блендер. На дно форми викладаємо пергамент. Тепер відправляємо 2/3 крихти в форму, і добре утрамбовуємо, можна зробити невеликі бортики. Акуратно викладаємо начинку.

3. Зверху викладаємо залишилася крихту. Випікаємо пиріг при 180°С близько 50 хв. Повинен з’явитися красивий золотистий колір. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!