Подарунковий Торт по госту срср

Самий справжній смак дитинства. Хто з вас застав Подарунковий торт? Як зробити смачний Торт Подарунковий за гостом срср рецепт простий своїми руками. Я тоді була зовсім маленька, але відразу ж згадала рідний смак, коли спробувала Торт дуже ніжний! Якщо любите пожирніше, крему можна зробити побільше, але я не стала б. Коржі просочені, а крем класно їх доповнює.

Інгредієнти

Для тесту нам знадобиться:
5 яєць кімнатної температури
120 гр борошна
90 гр цукру
30 гр кукурудзяного крохмалю
1 ч л розпушувача

Для крему:
230 гр вершкового масла
125 мл молока
2 жовтки
100 гр цукру

Для просочення:
140 мл окропу
40 гр цукру

Для обсипання:
280 смаженого, порубаного на шматочки арахісу

Подарунковий Торт по госту срср покроковий рецепт

1. Борошно, кукурудзяний крохмаль і розпушувач просіваємо. Яйця збиваємо разом з цукром до тих пір, поки не буде залишатися слід на поверхні. Акуратно вмішуємо до яєць борошняну суміш. Випікаємо бісквіт в розігрітій до 160° духовці 50 хвилин. Коли бісквіт готовий, остуджуємо, загортаємо в харчову плівку і даємо відлежатися 6 годин, а краще залишити на ніч у холодильнике.

2. Готуємо крем. Для цього нагріваємо молоко, додаємо ванілін і цукор. Коли цукор розчиниться, додаємо жовтки. Варимо на середньому вогні хвилини три постійно помішуючи. Збиваємо вершкове масло кімнатної температури і поступово додаємо остиглий сироп. Сироп охолодити накривши харчовою плівкою в контакт.

3. Збираємо торт як показано на відео. Просочуємо кожен корж солодкий водою і змащуємо кремом. Прикрашаємо з усіх сторін орехами.

4. Прибираємо в холодильник на кілька годин, а краще на ніч Розмір форми 20 см.

Відео рецепт 👇