ПП шоколадний торт з сирним кремом

Як зробити ПП шоколадний торт з сирним кремом рецепт простий. Повітряний шоколадний бісквіт, ніжний вершковий крем з шоколадною крихтою і вкуснющая шоколадна глазур☺️. Торт неодмінно вам сподобається, обов’язково приготуйте❤️

Інгредієнти

Бісквіт:
✔️яйце 4 шт
✔️підсолоджувач 10 гр
✔️какао 15 гр
✔️борошно рисова 30 гр
✔️мигдальна борошно-10г
✔️розпушувач 3 гр

Просочення:
✔️молоко 50 гр
✔️какао 2 гр
✔️підсолоджувач

Крем:
✔️сир м’який 170 гр
✔️сир сирний 80 гр
✔️підсолоджувач за смаком
✔️СОМ 15 гр
✔️шоколадна крихта 10 гр

Глазур:
✔️сметана 80 гр
✔️какао 10 гр
✔️підсолоджувач за смаком

КБЖУ на 100 гр👉187.3/13.3/10/10.3
Вага 540 гр

ПП шоколадний торт з сирним кремом покроковий рецепт

1. Відокремити білки від жовтків, додати дрібку солі і збити до міцних піків. Жовтки з підсолоджувачем збити до білого. Додати борошно, какао і розпушувач, перемішати. Ввести білки. Перелити тісто у форму у мене 14 см.

2. Випікати в розігрітій до 180’духовке 40 хвилин. Бісквіт остудити, розрізати на 2 коржа, просочити. ⠀ ⠀⠀

3. Для крему змішати сир, творожнвйсвр, СОМ і підсолоджувач, збити міксером. Додати рубаний шоколад. перемішати. Змастити торт кремом. ⠀ ⠀⠀

4. Глазур: до сметані додати какао і підсолоджувач, на повільному вогні, постійно помішуючи довести до кипіння, але не кип’ятити. Остудити і покрити торт глазурью.

Відео рецепт 👇