Пиріг Галета з полуницею та сиром простий рецепт. Будь-який ранок стає ще добрішими і смачніше з самої справжньої літньої галетой з полуницею!
Інгредієнти
Тісто:
Масло вершкове 120 грам,
Крижана вода 60 грам,
Сіль
Ванілін
Борошно пшеничне 100 грам вищий сорт,
Борошно пшеничне цельноцерновая 100 грам.
Сирна начинка:
Сир 200 грам,
Сметана 50 грам,
1 яйце,
Цукор 30 грам (якщо хочете солодше, 60),
Крохмаль 30 грам,
Полуниця.
Пиріг Галета з полуницею та сиром покроковий рецепт
1. Тісто:
Замісити тісто, залишити в холоді на час.
Замісити тісто, залишити в холоді на час.
2. Сирна начинка: Цукрова пудра і жовток для прикраси. Для начинки все добре перемішати, збити. Тісто розкачати завтовшки 2-3 мм в коло, залишаючи з краю 2 – 4 см.
3. у центр викласти сирну начинку, далі – нарізану полуницю (можна використовувати будь-які фрукти і ягоди), посипати цукровою пудрою. Краї загнути до начинки, змастити яєчним жовтком. Випікати при 180 градусах 30 минут.