Пиріг з рікоттою і простий нектаринами рецепт в духовці.
Інгредієнти
Для тесту:
✔️Яйця 3 шт
✔️Цукор коричневий 180г
✔️Солі щіпка
✔️Рікотта 180г
✔️Олія рослинна 30 мл
✔️Борошно 150г
✔️Розпушувач 7 р
Для верхнього шару:
✔️Нектарини 2 штуки
✔️Цукор 1 ст. л
✔️Кукурудзяний крохмаль 1/2 ст. л
✔️Вершкове масло 20 г
✔️Мигдальні пелюстки
Пиріг з рікоттою і нектаринами покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром до посветления, додати рікотта, все добре перемішати. Влити рослинне масло. Борошно з’єднати з розпушувачем і сіллю і ввести до рідких інгредієнтів замісити тесто.
2. Нектарини нарізати невеликими шматочками, додати цукор, крохмаль, перемішати і дати трохи постоять.
3. Тісто перекласти в змащену маслом форму, зверху викласти нектарини, невеликі шматочки вершкового масла і присипати мигдалевими пелюстками. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 минут.