Як зробити дуже смачні Пиріжки з капустою з листкового бездріжджового тіста в духовці рецепт простий. Ну от скажіть, чому у вихідні встаєш ні світ ні зоря , а в будні ледве очі відкриваєш ? ТОНЕНЬКА – тоненька листкове тісто і багато соковитої начинки! Начинка може бути будь-який, у мене тушкована капуста👌 Готується таке тісто за 2 хвилини.
Інгредієнти
Рецепт на 10 пиріжків
Для тіста:
230-250 г борошна
190 мл води
70 г рослинного масла
1/2 год л солі
1 год л цукру
Для начинки:
Капуста тушкована
1 жовток і 1 ст л молока для змазування
+ кунжут для посипання
Пиріжки з капустою з листкового бездріжджового тіста в духовці покроковий рецепт
1. У мисці з’єднати теплу воду, сіль і цукор, перемішати. Додати рослинне масло, перемішати. Додати просіяне борошно, замісити м’яке і еластичне тісто. Тісто скласти в миску, накрити рушником і залишити на 15 хвилин на столе.
2. Далі тісто розділити на частини по 40-45 гр. Тонко розкачати кожну частину в овал, викласти до нижнього краю начинку, защипить краю і згорнути пиріжок рулетом.
3. Пиріжки викласти швом вниз на деко з пергаментом, змастити взболтанным жовтком з молоком, посипати кунжутом і відправити в розігріту духовку. Випікати при 180 С 20-30 хвилин до румянца.