Пиріжки з сиром в духовці з дріжджового тіста простий рецепт. Дуже смачні і м’які пиріжки принесла 🤤 а готуватися на раз і два 👌
Інгредієнти
Для тесту
1 яйця
1 г/л цукру
1,5 г/л дріжджі
300 мл молока
3-4 ст борошна (обсяг склянки 200 г)
Сіль
80 г вершкове масло
3 ст/л рослинне масло
Для начинки
400 г сир
1-2 ст/л сметана
Сіль
Кріп
Пиріжки з сиром в духовці з дріжджового тіста покроковий рецепт
1. Для тіста, всі зазначені інгредієнти змішаємо в теплому молоці (крім солі) замішуємо м’які , злегка липке але одночасно оксамитове тесту. В кінці додаємо сіль і трішки рослинне масло і продовжуємо замешивать.
2. Борошно відразу не додаємо, поступово, до потрібної кондиції 👌 Тісто кладемо в тепле місце, чекаємо поки не поднимится 2 рази. В цей час готуємо начинку: всі інгредієнти змішуємо і гарненько перемішаємо до однородности.
3. Виходить дуже смачна начинка 🤤 Коли тесту вже підійшло, розрізах кульки, руками злегка раздавливаем , закриємо рушником і чекаємо 30-40 хвилин. Далі збираємо наші пиріжки, як показала на відео 👌
4. Закриємо рушником і чекаємо ще 30 хвилин. Потім змащуємо яйцем і відправляємо в духовку при 190-200 градусів. Випікаємо до золотистого кольору 👌
Відео рецепт 👇