Як зробити смачні Рогалики з корицею і цукром на кефірі рецепт простий.
Інгредієнти
Кефір 125 мл
Борошно 350 гр
Масло вершкове 100 гр
Цукор 1/2 ст л
Сіль 1/2 год л
Розпушувач 1 год л
Цукор + кориця – для обвалювання
Рогалики з корицею і цукром на кефірі покроковий рецепт
1. Змішати борошно з цукром, сіллю, розпушувачем. Перемішати. Додати вершкове масло. Можна його попередньо заморозити і натерти на тертці або просто порубати на невеликі шматочки. Руками перетворити борошняну суміш і масло в крошку.
2. Влити кефір. Замісити тісто, воно повинно вийде однорідне по консистенції, не липнущее до рук. Я вилила рівно 125 мл кефіру. Розділити тісто на 2 рівні частини з кожної розкачати тоненький коло. Кожен круг розділити на 8 або 12 частин – треугольников.
3. Все залежить які за розміром рогалики ви хочете . На широку часто за бажанням викласти начинку, закрутити. Обваляти рогалики в цукрі з корицею. Викласти на деко застелений пергаментом і відправити в розігріту духовку 180* на 20-25 мин.