Рибний пиріг слойоний з червоною рибою фореллю і цибулею в духовці простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Тісто листкове дріжджове 500г
300г Цибуля порей (порей не схожий на звичайний лук, смак солодкуватий і без гіркоти)
Філе червоної риби свіже 600-700г (у мене форель)
Вершки 100г
Кунжут 1 ст ложка
1 яйце для смазываниях пирога
Часник 2 зубчики
Сіль за смаком
Улюблені приправи, я чебрець і розмарин використовувала коли обсмажувала цибулю, а рибу посипала приправою з трюфелем
Рибний пиріг слойоний з червоною рибою фореллю і цибулею покроковий рецепт
1. Тісто потрібно розморозити, цибулю нарізати кільцями. Часник дрібно порубати. Розтопити на сковороді масло рослинне і вершкове масло, додати в масло часник, чебрець, розмарин, потім додати цибулю, злегка обсмажити , потім налити вершки і згасити. Всього на це піде хвилин 10.
2. Витягнути з риби кісточки, нарізати слайсами відокремлюючи від шкіри. Розкачати тісто в пласт приблизно 35 на 30 см, можна і будь-який інший розмір, але вузький пиріг нарізати і зручніше порционировать.
3. Розгортайте тісто відразу на тому килимку, на якому будете випікати. На одну сторону тіста викладаємо шар риби, потім цибулю і знову риба, відступити від краю потрібно приблизно 1-1,5 см.
4. Потім накриваємо і гарненько скріплюємо виделкою. Змащуємо яйцем і робимо дірочки на всій поверхні пирога. Посипаємо кунжутом.
5. Випікати на режимі верх низ 200 гр приблизно 30 хв, орієнтуйтеся за кольором пирога. В каруселі відео. Готувати дуже легко і швидко, а продукти можна замовити з доставкою додому. Приємного апетиту!!!