Рис з червоною рибою сьомгою запеченої в духовці

Як смачно зробити Рис з червоною рибою сьомгою запеченої в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Відмінний і збалансований обід/вечерю для всієї родини.

Інгредієнти

– червона риба у мене сьомга 3 стейка
– Рис пропарений 200г
– 1 л води або бульйону
– 50мл вершків
– Кукурудза заморожена або горошок 60г
– Сух.часник
– Сіль (з року)
– Лимонний сік
– Оливкову олію

Рис з червоною рибою сьомгою запеченої в духовці покроковий рецепт

1. Рибу змащуємо маслом і солимо за смаком. Запікаємо в розігрітій до 180гр духовці 15 хвилин. Рис обсмажуємо на оливковій олії на повільному вогні до рум’яного кольору. Приблизно 5 минут.

2. Додаємо половину води/бульйону, сіль за смаком. Закриваємо кришкою і готуємо до випаровування рідини ~10 хвилин на повільному огне.
3. Добавляем кукурудзу або горошок, залишки бульйону і сухим. часник, перемішуємо, закриваємо кришкою і готуємо ще 7 хвилин на повільному огне.

4. Додаємо вершки, вимикаємо вогонь. Подаємо різотто з рибкою, окропивши все лимонним соком. Приємного апетиту 😍

Відео рецепт 👇