Як зробити шоколадну начинку для макаронів рецепт простий! Macarons filling Recipe. Як обіцяла, ділюся такої зимової і “теплою” начинки🤩 Пряний ганаш на темному шоколаді для макаронс.
Інгредієнти
Шоколад темний 54-65% – 100г
Шоколад білий 28-31% – 20г
(Або 110 г темного шоколаду. З білим більше солодко)
Вершки від 33% – 80г
Лікер (у мене гарбузовий, можна щось на зразок Бейліз) – 20г
Імбир мелений – щіпка або натерти трохи свіжого.
Горіхи мелені пекан або волоські – 30г.
Шоколадна начинка для макаронів покроковий рецепт
1. Нагріти вершки з лікером і спецією до легкого закипання. Окремо розтопити шоколад. Влити вершки на шоколад, додати мелені орехи.
2. Пробити блендером. Вилити в широку ємність, накрити плівкою “в контакт”. Охолодити 2-3 години. Ганаш готов.
3. Перекласти в кондитерський мішок з круглою насадкою (ateco 803) і відсадити на крышечки.
Відео рецепт 👇