Шоколадне печиво брауні з шоколадом

Як смачно зробити Шоколадне печиво брауні з шоколадом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Не перша моя спроба спекти печиво-брауні або шоколадне печиво з тріщинами. І в мене вже є на сторінці рецепти. Але зустрівся такий цікавий варіант – з нутеллою всередині, і я вирішила спробувати. Вийшла оч смачно і Мега-шоколадно. Думаю, їх круто навіть у новорічні печеньковые набори поміщати.
🔻Відразу напишу про граммовке борошна. За рецептом 20-30 г; і тут все сильно залежить від самої борошна. Я, наприклад, пробувала брати по 25 г Фр штучки екстра і Староосколькой в різні заміси – друга загущает більше і її треба брати за мінімального порогу. 🔻Якщо у вас частину темного шоколаду, а частина – молочного, то візьміть 20 г борошна і 5 г алкализованного какао.

Інгредієнти

•1 яйце с1
•щіпка солі
•50 г цукрового піску
•100 г темного шоколаду
•50 г вершкового масло
•20-30 г пшеничного борошна
•щіпка розпушувача (на кінчику ч. л.)

Для начинки:
~100 г шоколадної пасти (Нутелла або аналог)

Шоколадне печиво брауні з шоколадом покроковий рецепт

1. Борошно змішати з розпушувачем. Шоколад з маслом розтопити на паровій бані (або в СВЧ). Не перегрівайте!, інакше шоколад згорнеться. ⠀ Яйце з цукром і дрібкою солі збити в дуже пишну білу масу. ⠀

2. Додати розтоплений шоколад з маслом, перемішати. Просіяти борошняну суміш. Акуратно перемішати. Тісто має стікати з лопатки стрічкою. Помістити тісто в кондитерський мішок з круглою насадкою. Деко застелити папером для випічки. Відсадити печиво на великому! відстані один від одного. ⠀

3. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180° С духовці 7-9 хвилин. Печиво має пустити тріщини. Не пересушите! Дістати з духовки, дати охолонути прямо на деку хвилин 10. Потім з’єднати попарно за допомогою нутелла. Шоколадну пасту зручно помістити в кондитерський мішок, прогріти кілька секунд в мікрохвильовій печі, потім нанести на одну половинку печива і склеїти з второй.

Відео рецепт 👇