Шоколадно-горіховий торт з кремом чіз

Шоколадно-горіховий торт з кремом чіз простий рецепт. Ділюся з вами рецептом дуже смачного шокодадно-горіхового торта)) Дуже вологий і мега-шоколадний бісквіт, ніжний і легкий шоколадно-горіховий крем і головна родзинка цього торта – хрусткий шар з фундуком і молочним шоколадом! Відірватися просто неможливо 😍

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйця С1 2 шт
Какао-порошок 60 р
Окріп 200 р
Молоко 200 г
Цукор 350 р
Борошно 270 р
Розпушувач 8 р
Сода 8 р
Рослинне масло без запаху 90 р
Сіль щіпка

🧇 Для хрусткого шару:
Фундучная паста 100 г
Вафельна крихта 50 р
Молочний шоколад 100 г

🌰 Для крему:
Сирний сир 350 р
Вершки 35 % 70 р
Цукрова пудра-70 г
Какао-порошок-20 г
Фундучная паста 50 г

Шоколадно-горіховий торт з кремом чіз покроковий рецепт

1. Для бісквіта:
1. Какао, розпушувач, соду і борошно з’єднати і просіяти.
2. Яйця збити з цукром дочиста.
3. Додаємо до яєць молоко і рослинне масло, вливати тонкою цівкою, не перестаючи збивати.
4. Всипати сухі інгредієнти і сіль, ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
5. Влити тонкою цівкою окріп, перемішуючи тісто на низькій швидкості.
6. Вилити тісто в кільце 16 см в діаметрі (якщо кільце низьке, краще розділити на 2 форми).
7. Випікати в розігрітій до 180 градусів 40-50 хвилин. Перевірити дерев’яною шпажкою – якщо виходить сухою, можна витягати.
8. Остудити. Розрізати на коржі товщиною 1 см.
2. Для хрусткого шару:
1. Шоколад розтопити.
2.Додати пасту і вафельну крихту, добре перемішати.
3.Тонким шаром розподілити по кожному бисквиту.
3. 🌰 Для крему:
Всі інгредієнти збити до об’єднання. Перекласти в кондитерський мешок.
4. Зібрати торт: металеве кільце прокласти ацетатної плівкою. Викласти в кільце бісквіт, нанести хрусткий шар, потім крем. Повторити. Для покриття використовуйте свій улюблений крем☺️