ЗАРАДИ ЦЬОГО СТРАВИ ХОДЖУ В ОДИН З РЕСТОРАНІВ МОСКВИ!😋 Сьогодні я спробувала повторити його будинку. І вийшло – відвал голови, пальчики оближеш, мова проковтнеш🤤 Як зробити Смажене філе індика в устричному соусі на сковороді рецепт простий. Коротше кажучи, це нереально смачно! І я дійсно його просто обожнюю😍 Обов’язково збережіть рецепт, приготуйте і здивуйте своїх близьких.
Інгредієнти
Кіноа (відварна) – 100 гр.
Філе індички – 100 гр.
Устричний соус – 50 гр.
Петрушки – за смаком
Масло вершкове – 10 гр.
Зелений горошок (бланшований) – 100 гр.
Листя шпинату – 6-8 листочків
Кукурудза консерв – 50 гр
Помідори черрі – 50 гр.
Спеції: паприка, чорний перець, перець Чилі, сіль – за смаком;
Смажене філе індика в устричному соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Промиту крупу кіноа відварити до готовності. На сковороді на середньому вогні обсмажити філе індички в устричному соусі. Посолити і додати спеції. Обсмажене філе нарізаємо на шматочки. У відварену кіноа додати вершкове масло. Бланшируем зелений горошок: заморожений зелений горошок спочатку залити окропом, а потім шоково охолодити у воді з льдом.
2. Ну або в холодній воді. Злити воду. Теплий кіноа викласти на тарілку, покласти по черзі по колу порізані навпіл помідори черрі, зелений горошок, кукурудзу, листя шпинату, кохану зелень.
3. У центр тарілки поверх кіноа покласти шматочки обсмаженої індички. Полити соусом індичку і страва. Подати з любов’ю і посмішкою і не забути поставити лайк Раїсі
Відео рецепт 👇