Смажені китайські пельмені з яловичим фаршем на сковороді

Як смачно зробити китайські пельмені Смажені з яловичим фаршем на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200-250 г пшеничного борошна
300 гр. яловичого фаршу
1 маленька цибулина
40 мл соєвого соусу
Оливкова олія
Чорний перець
Сіль

Смажені китайські пельмені з яловичим фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. Борошно змішати з 1/2 ч. л. солі і потроху додавати воду, поки не вийде тісто, яке не буде липнути до рук. Замісіть тісто пару хвилин, накрити і залишити. Наріжте цибулю і змішати з м’ясом, додати соус, чорний перцю і 1 чайною ложкою оливкової масла.

2. Розріжте тісто навпіл і розтягніть кожну половину. Наріжте невеликими шматочками і розкачайте. Викласти і надати форму. Обсмажте на середньому вогні з невеликою кількістю олії з обох сторон.

3. Додайте півсклянки води, накрийте каструлю кришкою і почекайте, поки вода випарується. Коли майже вся вода випарується, зніміть кришку і додайте трохи масла.

4. Обсмажте ще раз з двох сторін поки не стануть хрусткими. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇