Як смачно зробити суп солянка м’ясна з копченостями збірна простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
М’ясо – на вибір: курка, яловичина, свинина.
Копченості – у мене мисливські ковбаски (нарізала кружальцями), ковбаса варена, свинячий балик, краківська ковбаса (соломкою). Можете нарізати кубиками.
Солоні огірки нарізати соломкою або натерти на крупній тертці.
Огірковий розсіл – мені знадобилося 1/2 склянки
Моркву – натерти на крупній тертці
Цибулю нарізати кубиками
Часник через прес
Томатна паста
Оливки чорні без кісточок – нарізати колечка (у мене 170 гр. упаковка)
Розсіл від оливок
Зелень – дрібно нарізати
Сіль
Запашний перець горошком
Ін. приправи – за смаком
Лимон
Суп солянка м’ясна з копченостями збірна покроковий рецепт
1. Відварити м’ясний бульйон (бульйон сильно не соліть!). Готове м’ясо нарізати або розділити на волокна. Бульйон процідити. М’ясо повернути в бульйон. Копченості нарізати кубиками або соломкой.
2. На сковороді обсмажити цибулю > моркву > копченості > томатну пасту > часник > солоні огірки. Додати в бульйон з м’ясом. Через 5 хвилин після закипання влити 1/2 склянки огіркового розсолу, додати оливки і розсіл від нах.
3. Солянку якщо потрібно, посолити, додати духмяний перець горошком, варити ще 5 хвилин, в кінці додати зелень. Подавати з лимоном, сметаною 👌