Сирна паска Три Шоколаду

Як зробити Сирну паску Три Шоколаду рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

На форму розмірами (верх 5 см,низ 11 см,висота 11 см)

Для пасхи
-380 гр сиру
-75 гр цукру
-80 гр вершкового масла
-35 гр жовтки
-120 гр вершків 33%
-25 гр білого шоколаду
-40 гр молочного шоколаду
-55 гр темного шоколаду
-15 гр кокосової стружки
-35 г смаженого мигдалю (пелюстки)

Сирна паска Три Шоколаду покроковий рецепт

1. Сир, цукор, масло кімнатної температури і жовтки покласти в каструльку і прогріти на середньому вогні приблизно 5 хв до появи перших пухирців. Не кип’ятити! Зняти з вогню, пробити блендером до гладкого стану, перелити в іншу ємність, зважити і залишити остуджуватися. У трьох окремих мисочках розтопити білий, молочний та чорний шоколад. Трохи остигнула і злегка загуслу сирну масу розділити на три нерівні частини 230/210/140 гр.
2. Додати до шоколаду: маленьку до білої, середню до молочного, велику до темного. Додати наповнювачі: до білого шоколаду-кокосову стружку, до молочного-середньо-рубаний мигдаль. Окремо злягла збити холодні вершки. Розділити на три нерівні частини (60, 40, 20гр.) Акуратно підмісити вершки до сирно-шоколадній масі. Маленьку частину-до білої, середню-до молочної, велику-до темної массе.

3. Форму-пасочницу перевернути вниз головою на блюдо, вистилати подвійним шаром марлі. Акуратно наповнити сирною масою з білим шоколадом, розрівняти. Далі викласти шар з молочним шоколадом, розрівняти. На завершення-шар з темним шоколадом, розрівняти. Підняти краї марлі наверх, акуратно укласти, поставити невеликий вантаж, прибрати в холодильник на добу. Можна періодично зливати виділилася жидкость.