Спробуйте приготувати сирну паску вдома, це дуже смачно і просто! Ділюся рецептом лимонно-макової сирної паски 🍋 Сирна паска з маком і глазур’ю простий рецепт.
Інгредієнти
ВЕЛИКДЕНЬ:
1. сир – 450 гр.
2. вершкове масло – 100 гр.
3. сметана – 100 гр.
4. цукрова пудра – 4 ст. л.
5. ванілін або ванільний цукор – 1 уп.
6. цедра одного лимона
7. жовтий барвник на свій розсуд
8. мак – 1-2 ст. л.
⠀
ЦУКРОВА ГЛАЗУР
1. Цукрова пудра – 30 гр.
2. Лимонний сік – 1-2 ч. л.
Сирна паска з маком і глазур’ю покроковий рецепт
1. 1. З допомогою міксера змішуємо сир, розм’якшене вершкове масло, сметану, цукрову пудру і ванільний цукор.
2. Далі масу ділимо на 2 нерівні части.
2. Далі масу ділимо на 2 нерівні части.
2. 3. В одну частину додаємо цедру лимона і барвник, а в іншу мак.
4. Готуємо пасочницу — кладемо в неї вологу марлю і притискаємо до стінок.
6. Викладаємо у форму жовту масу, утрамбовується і розмазуємо по краях.
7. В серединку додаємо масу з маком.
4. Готуємо пасочницу — кладемо в неї вологу марлю і притискаємо до стінок.
6. Викладаємо у форму жовту масу, утрамбовується і розмазуємо по краях.
7. В серединку додаємо масу з маком.
3. 8. Звисаючими краями марлі накриваємо масу, щільно притискаємо.
Форму з паскою ставимо в глибоку тарілку, так як буде стікати рідина.
9. Сирну масу прибираємо в холодильник на ніч, 8-10 годин.
10. Потім витягуємо масу з форми, прибираємо зверху марлю, перевертаємо на тарілку і акуратно знімаємо марлю.
Форму з паскою ставимо в глибоку тарілку, так як буде стікати рідина.
9. Сирну масу прибираємо в холодильник на ніч, 8-10 годин.
10. Потім витягуємо масу з форми, прибираємо зверху марлю, перевертаємо на тарілку і акуратно знімаємо марлю.
4. ГОТУЄМО цукрову глазур
1. Цукрову пудру змішати з лимоном соком і ретельно перемішуємо. ❗️Поступово Вливайте сік, щоб отримати потрібну консистенцию.
1. Цукрову пудру змішати з лимоном соком і ретельно перемішуємо. ❗️Поступово Вливайте сік, щоб отримати потрібну консистенцию.
Відео рецепт 👇