Сирний суп-пюре з кабачками і куркою простий рецепт. Класний швидкий суп, сподобається навіть вибагливим дітям за рахунок свого сирного аромату, хитрий план, як впихнути кабачок і курку непомітно..)
Рецепт надовго краще не відкладати і скоріше починати готувати, адже розпочався сезон кабачків, а значить саме зараз смак буде особливо насиченим, а страву більш корисним!
Я завжди намагаюся дотримуватися сезонності у своєму меню, і вам від душі раджу. Щоб полегшити завдання, готую для вас кулінарний клуб за передплатою “Жити смачно”. Буду ділитися рецептами нескладних сезонних страв і кулінарними хитрощами, скоро анонсирую, не пропустіть ❤️Про клуб розповіла, тепер про рецепт супу!
Рецепт надовго краще не відкладати і скоріше починати готувати, адже розпочався сезон кабачків, а значить саме зараз смак буде особливо насиченим, а страву більш корисним!
Я завжди намагаюся дотримуватися сезонності у своєму меню, і вам від душі раджу. Щоб полегшити завдання, готую для вас кулінарний клуб за передплатою “Жити смачно”. Буду ділитися рецептами нескладних сезонних страв і кулінарними хитрощами, скоро анонсирую, не пропустіть ❤️Про клуб розповіла, тепер про рецепт супу!
Інгредієнти
Курячі стегна без кістки та шкіри 300 г, кабачки 250 г, картопля 4 шт., цибуля ріпчаста 1 шт, морква 1 шт, плавлений сир 200 г, пряні трави 1 ч. л., сіль і перець за смаком.
Сирний суп-пюре з кабачками і куркою покроковий рецепт
1. Курячі стегна залити холодною водою (1,5 л), довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 30 хвилин на повільному. Потім додати очищений картопля, нарізаний кубиками і варити ще 20 минут.
2. Обсмажити кабачок, нарізаний зі шкіркою довільними шматочками близько 4-5 хвилин, додати подрібнену цибулю та моркву і обсмажити ще пару минут.
3. Додаємо зажарку в каструлю і плавлений сир – все перемішуємо до розчинення сиру, сіль і спеції і варимо ще 5 хвилин. Пробиваємо все в блендері до однорідності і подаємо з грінками та зеленью