Як приготувати смачний Тарт пиріг з фісташковим франжипаном і сливами рецепт в духовці.
Інгредієнти
Пісочне тісто
Фісташковий франжипан
Масло вершкове ж. 82% 75 р
Цукрова пудра 75 р
Яйце 100 р
Ром 20 р
крохмаль 10 р
Фісташкова борошно 75 г (приготувати з фісташок в кавомолці)
Нейтральний гель:
Пектин NH 1 р
Цукор 20 г
Вода 40 р
Лимонний сік 12 мл
на форму 9,5 *24,5 див.
Тарт пиріг з фісташковим франжипаном і сливами покроковий рецепт
1. Тісто можете взяти по одному з моїх рецептів або скористатися своїм улюбленим рецептом. Тістову заготовку отпекать 10-12минут при 175 градусах, потім заповнити фісташковим франжипаном.
2. Збити масло і цукрову пудру до пишної маси, додати яйце ром крохмаль фісташкову борошно 75 р. Допекти при t 175град. 15 хвилин. Остудити при кімнатній температурі, прикрасити сливами і подрібненими фісташками. Сливи можна покрити гелем, для запобігання заветривания.
3. Для гелю:
Цукор з’єднати з пектином, всипати дощиком у воду, довести до кипіння, додати лимонний сік. Остудити до 45-50 градусов.
Цукор з’єднати з пектином, всипати дощиком у воду, довести до кипіння, додати лимонний сік. Остудити до 45-50 градусов.