Тонкі пиріжки з цибулею та картоплею

Як смачно зробити Тонкі пиріжки з цибулею та картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

5 склянок борошна
2 склянки молока
1/2 їдальні ложки солі
1/2 столові ложки оливкової олії
1/2 їдальні ложки дріжджів

Начинка:
3 цибулини
2 великі картоплі
спеції, сіль

Тонкі пиріжки з цибулею та картоплею покроковий рецепт

1. Перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Розділити на 8 частин, викласти на форму, додати розтоплене вершкове масло. Накрити і поставити в холодильник на 1 час.

2. Для начинки, обсмажити цибулю у вершковому маслі до золотистого кольору. Натерти картоплю, додати до цибулі, обсмажити 15-20 минут.

3. Розтягнути тісто, розділити, додати начинку, надати форму, викласти на противень змастити, посипати кунжутом.

4. Випікати при 180 градусів до золотистого цвета.

Відео рецепт 👇