Торт кучерявий Панчо

Як смачно зробити Торт кучерявий Панчо простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

найпростіший шоколадний бісквіт за рецептом Andy Chef
235гр – борошна
7g – соди
5гр – солі
65гр – како-порошку
300гр – цукру
2 ч. л. – ванільного цукру
2 яйця с0
60гр – м’якого вершкового масла
60гр – рослинного масла
260гр – молока
1 ст. л. – оцту 6%

✅Начинка:
300гр -консервованого ананаса шматочками
70гр – крупно порубаних волоських горіхів

✅Крем
400гр – вершків 33%
400гр – сметани
80гр – цукрової пудри

✅Ганаш (можна замінити на 80гр розтопленого шоколаду)
60гр – цукру
60гр – молока
40гр – какао-порошку
35гр – вершкового масла

Торт кучерявий Панчо покроковий рецепт

1. Борошно, соду, сіль, какао просіваємо в чашу міксера, сюди ж додаємо два види цукру і все перемішуємо вінчиком (можна ручним віночком). Додаємо яйця, м’яке вершкове масло, порізане шматочками, олія, молоко, оцет. Перемішуємо вінчиком близько 3 хвилин спочатку на невеликій швидкості, потім збільшуємо швидкість до середньої. Тісто має бути однорідним, гладеньким, без грудочок; Розподіляємо тісто по листу, застеленному пергаментним папером і буден випікати при 160 ° С близько 15-18 минут.

2. Перевіряємо на суху зубочистку; Готовий бісквіт потрібно остудити, загорнути в плівку і дати постояти хоча б пару годин або ніч у холодильнику; З бісквіту вирізаємо коло-основа торта (трохи менше діаметра миски, в якій будемо збирати торт). Інше ріжемо на кубики 2*2см. Крем для верхнього покриття: 100гр вершків + 100гр сметани +20 гр цукрової пудри Холодні вершки збиваємо до міцних піків;

3. Сметану поєднуємо з цукровою пудрою; Збиті вершки акуратно, з допомогою силіконової лопатки і в кілька етапів перемішуємо зі сметаною. P. S. крем для верхнього покриття краще не готувати заздалегідь. Цукор, молоко, какао-порошок підігріваємо до кипіння, постійно помішуючи віночком; Знімаємо з вогню, даємо постояти 3-4 хв, додаємо вершкове масло, перемішуємо. Збірка: Миску застеляємо харчовою плівкою. Викладаємо трохи крему, далі кубики бісквіта, між ними крем, мед і горіхи, потім шар крему і продовжуємо в тій же послідовності. Зверху викладаємо коло-підстава, прикривають плівкою і прибираємо на ніч у холодильник. Далі фінішне покриття та ганаш.

Відео рецепт 👇