Як приготувати смачний Торт серце Червоний Оксамит в домашніх умовах або “Red Velvet” рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт (гр.):
250 борошно
3 яйця
120 вершкове масло
250 цукор
200 кефір
2 ч. л. какао порошку (несолодкого)
сіль, ваніль
1 ч. л. соди, гашеного оцтом
червоний харчовий барвник (або без нього)
Крем (гр):
200 білий шолокад
200 гарячі вершки
200 холодні вершки
сіль і ваніль.
Торт серце Червоний Оксамит в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури! Масло збити з цукром і ваніллю. Додати яйця і збити до однорідної пишної маси. Борошно просіяти, додати сіль, какао і добре перемішати віночком. Кефір з’єднати з червоним харчовим барвником. У збиту масу по черзі додавати сухі інгредієнти і жидкие.
2. Збити. В кінці додати соду, гашену оцтом, збити. Готовий бісквіт розподілити на деко, поверх аркуші пергаменту, розрівняти. Отпекать при 170 гр до готовності (до сухої зубочистки). Остудити, вирізати бісквіти металевим кільцем і нанести крем з ягодами.
3. Крем.
Гарячі вершки вилити на шоколад, сіль, ваніль, перемішати до однорідного стану. Сюди ж додати холодні вершки, перемішати (а краще пробити блендером). Накрити плівкою і прибрати в холодильник на 8 годин. Перед використанням збити до щільного крему і відразу використовувати!
Гарячі вершки вилити на шоколад, сіль, ваніль, перемішати до однорідного стану. Сюди ж додати холодні вершки, перемішати (а краще пробити блендером). Накрити плівкою і прибрати в холодильник на 8 годин. Перед використанням збити до щільного крему і відразу використовувати!
Відео рецепт 👇