Як зробити смачний Тостовий хліб Левито Мадре рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
На форму 24,5х10х10,5 см
230 гр пшеничного борошна в/с
190-210 гр води
115 гр левито мадре
75 гр пшеничного цільнозерновий борошна
57 гр вершкового масла
23 гр цукру
20 гр сухого молока
7 гр солі
50-70 гр кунжуту
Тостовий хліб Левито Мадре покроковий рецепт
1. Змішати все борошно, сухе молоко, закваску і 190 гр води до однорідності, накрити і залишити на 30-40 хвилин. Через 30-40 минут:
2. Вмішати сіль, потім частинами цукор, наприкінці масло. Вимісити до гладкого еластичного тіста. Сформувати рулетом і обваляти в кунжуті з усіх боків. Я посипала зверху перед выпечкой.
3. Укласти в змащену маслом форму, накрити і залишити на ~3 години при кімнатній температурі або 14-16 годин при 6-8°С до збільшення в 2 раза.
4. Через 3 (14-16) години: Випікати при 230°С 10 хвилин з парою, далі при 200°С без пари ще 30-35 минут.