Як смачно зробити простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт хрустких вафель зі згущеним молоком, без вафельниці. Прям як в дитинстві, так, зовнішній вигляд трохи відрізняється, але смак один в один! Вже не перший раз роблю по цьому рецепту
Інгредієнти
Трубочки:
молоко – 100 мл
масло вершкове – 100 гр
яйця – 3 шт
цукор – 150 гр
ванільний цукор – 1 ч. л.
сіль – щіпка
борошно – 200 гр
Для начинки:
Варена згущене молоко -1 банку
Вершкове масло – 50гр
Подрібнені горішки(у мене волоські)
*За бажанням, трубочки можна начинити будь-яким кремом (збитими вершками, заварним, білковим і т. д)
Трубочки зі згущеним молоком вареної на сковороді покроковий рецепт
1. Масло розтопити до рідкого стану. Яйця розбити в миску і додати до них цукор, сіль і ванілін. Збити міксером до пишної світлої піни, додати масло, молоко і ще раз гарненько взбить.
2. Всипати борошно і добре перемішати лопаткою або міксером на мінімальній швидкості. На розігріту сковороду викласти трохи тіста і розмазати ополоником(їм найзручніше) як можна тонше. Смажити на середньому вогні по 2-3 хвилини до рум’яність з обох сторін. Важливо не перетримати (будуть ламатися) і не недосмажити (не будуть хрусткими).
3. Прям на сковорідці, поки млинець горчий звертаємо в трубочку. Даємо охолонути (при охолодженні вони твердіють і стають хрусткими) Для крему збити згущене молоко і масло до пишноти. За допомогою кондитерського мішка або пакета починати трубочки і по краях обсипати горіхами. Насолоджуватися
Відео рецепт 👇