Вермішель фунчоза з курячою грудкою і овочами простий рецепт. Кожен раз я фунчозу приготую по різному, сама дуже люблю і часто готую 👌 На цей раз додавала брусничний соус, дуже смачно вийшло, ви теж можете пробувати, якщо хочете ☺️🤩
Інгредієнти
Фунчоза
Огірок свіжий
Куряча грудка
Перець болгарський(червоний, зелений)
Зелень(кінза)
Сіль, перець, спеції
Бальзамічний крем-соус
Соєвий соус
Брусничний соус (за бажанням)
Моркву
Кунжут
Вермішель фунчоза з курячою грудкою і овочами покроковий рецепт
1. Курячу грудку нарізаємо соломкою, додаємо соєвий соус (4-5 ст. л.) і залишаємо маринуватися на 20 – 30 хвилин. (Я завжди так роблю, виходить смачніше, але на цей раз відразу посмажила, без маринаду, теж дуже смачно виходить) перець і огірки та моркву теж нарізаємо соломкою(як показала на відео).
2. У розігріту сковороду додати масло й Обсмажуємо болгарські перчики, потім моркву. Додаємо мариновану курячу грудку і обсмажуємо 5-7 хвилин. Фунчозу заливаємо окропом і залишаємо на 7-10 минут.
3. Додаємо болгарський перець, морква, перемішуємо і додаємо трохи соєвого соусу (3ст.л.), бальзамічного соусу, маленьку ложку брусничного соусу, Солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо курячу грудку з овочами ще 5 – 7 минут.
4. Додаємо фунчозу (можна попередньо фунчозу нарізати ножицями). Перемішуємо. Додаємо огірок , теж нарізний соломками і соєвий соус (за смаком). Посипаємо кунжутом. Фунчоза з овочами і куркою готова!
Відео рецепт 👇