Вершковий ганаш збитий з желатином

Як смачно зробити Вершковий ганаш збитий з желатином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Відмінний варіант прикраси для яблучних тарти, тарталеток і тортів 🍎🍰 Зберігайте, готуйте, радуйте близьких і замовників.

Інгредієнти

220 г вершків 33%
2 г листового желатину 160-180 блум
48 г білого шоколаду 34%
2 ч ложки меленої кориці

Вершковий ганаш збитий з желатином покроковий рецепт

1. Желатин замочіть в крижаній воді. Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі імпульсами. Половину вершків з корицею доведіть майже до кипіння. Вилийте гарячі вершки на розтоплений шоколад у 2 прийоми, кожен раз добре перемешивая.
2. Додайте віджатий желатин, знову перемішайте, потім подрібніть блендером протягом 2-3 хвилин. Додайте другу половину вершків (холодні), перемішайте, потім знову подрібніть блендером протягом 2-3 хвилин. Вилийте ганаш в плоску тару, накрийте плівкою в контакт.
3. Приберіть в холодильник мінімум на 8 годин, краще на ніч для стабілізації. Після стабілізації збийте ганаш міксером до стійких піків. Перекладіть в кондитерський мішок з насадкою і прикрасьте ваше изделие.