Як запекти в духовці мясо свинини

Навіть самі вибагливі гості залишаться задоволені цим м’ясом і будуть просити рецепт 🤩 Як запекти м’ясо свинини в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

на 1.3 кг свинини (брала ошийок)

– свіжий імбир ~5 см
– 3 зуб.часнику
– 50 мл рослинного масла
– 100 мл лимонного соку
– 250 мл соку апельсина
– 1/3 ч. л гострого перцю
– 1/3 ч. л чорного меленого перцю
– 1 ч. л цедри апельсина (я брала сушену)
– 1 ч. л суміші італійських трав
– 1 ст. л цукру
– 2 ст. л солі
– зелень (петрушка, м’ята)

Як запекти м’ясо свинини в духовці покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти перебити в блендері. М’ясо викласти в контейнер, залити маринадом. Накрити плівкою або кришкою і залишити в холодильнику на добу. За цей час 2-3 рази перевернути, щоб маринад просякнутий весь шматок. Перекласти у форму для запекания.

2. Полити маринадом, закрити фольгою і поставити запікати при 190 гр ~1.2 години. Далі відкрити фольгу і запікати ще близько 15 хв. Можна подавати м’ясо гарячим. Але мені більше подобається його смак в холодному вигляді 😍

3. Виходить неймовірно смачне м’ясо! Обалденная шубка, смак цитрусових не інтенсивний, солодощі дуже в міру, пікантне, ніжне, ароматне. Дуже рекомендую ❤️

Відео рецепт 👇