Сьогодні з Вами поділюся рецептом Полуниці в шоколаді. Цей рецепт дуже легко готується. Потрібно всього лише кілька інгредієнтів. Обов’язково догляньте відео до кінця. Нам знадобляться: полуниця, шоколад, білий шоколад і дерев’яні шпажки. Як зробити полуницю в шоколаді в домашніх умовах рецепт.
Інгредієнти
Полуниця – 10-15 шт.
Чорний шоколад – 200 гр.
Білий шоколад – 50 гр.
Дерев’яні шпажки
Кокосова стружках, горіхи – за бажанням
Як зробити полуницю в шоколаді в домашніх умовах покроковий рецепт
1. З початку, добре моєму полуницю. Потім повільно підсушуємо з допомогою серветки. Найголовніше, щоб наша полуниця не розм’якла. Вона повинна тримати форму. Потім в посуд кладемо чорний шоколад. Зараз цей шоколад розтопити на водяній бані. Водяна лазня – це, коли в маленьку каструлю наливають воду і кип’ятять. Зверху ставлять посуд і шоколад розтоплюють. Приблизно, шоколад розтане через 2-3 хвилини. Тепер, в розтоплений шоколад маку полуницю. Спершу, треба нанизувати полуницю на шпажку. Мочаємо полуницю в шоколад, як показано на видео.
2. Поруч поставте стакан високий. Шпажки ставимо в склянку. Полуниця в шоколаді не повинні прилипнути один до одного. Тримайте подалі один від одного. Дуже легко. Немає жодних труднощів. Просто змащуємо в шоколаді. Потім полуницю в шоколаді ставимо в холодильник. Я поставила на 30 хвилин. Подивіться, у мене повністю затверділи. Тепер, беремо білий і чорний шоколад покладемо в кондитерський мішок. Покладемо в гарячу воду, тобто растопим.
3. У двох склянках у мене гаряча вода і кладемо в них шоколад. Це потрібно для прикраси полуниці. Для оформлення використовую горіхи і коксову стружку. Білий шоколад розтанув. Беремо його і по одному будемо прикрашати. Відрізаємо кінчик мішка. Беремо полуницю і прикрашаємо його різними візерунками та орнаментами. Потім кладемо в склянку і вони не повинні прилипнути один до одного. Теж саме робимо і з чорним шоколадом і прикрашаємо клубнику.
4. Настав час для оформлення. Робимо різні візерунки і зверху посипаємо подрібненими горіхами. На свій розсуд, можна прикрашати не тільки горіхами, але і кунжутом, волоським горіхом Я використовувала мигдаль. Наступну полуницю я прикрасила кокосовою стружкою. Прикрашені полуниці ставимо в холодильник ще на 10 хвилин. Потім знімаємо зі шпажок і кладемо їх у папір для кексу. Полуниця в шоколаді дуже добре получилась.
5. В принципі, полуниця виглядає краще, якщо вони будуть однієї форми. Обов’язково спробуйте приготувати. Думаю Вам сподобається. Навіть таку полуницю в шоколаді роблять на замовлення. Може стати додатковим джерелом доходу. Спробуйте приготувати. Думаю, Вам сподобається. Смак полуниці мені дуже понравился.