Як смачно зробити Бісквітний рулет двоколірний на Новий Рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт цього новорічного рулету настільки простий, що приготує навіть дитина. Яскравий, барвистий і дуже смачний. Просто прикраса новорічного столу
Інгредієнти
Яйце 4 шт
Цукор 170 гр
Борошно 200 гр
Розпушувач 1 год л
Ванільний цукор 1 год л
Харчовий барвник (червоний, зелений)
Для крему:
Вершки 33% 200 мл
Сирний сир 70 гр
Цукрова пудра 70 гр
Бісквітний рулет двоколірний на Новий Рік покроковий рецепт
1. Для бісквіта білки збити з цукром до білого. Додаємо жовтки і збиваємо. У борошно додати розпушувач і просеить в тісто. Відразу додаємо ванільний сахар.
2. Перемішати лопаткою і розділити тісто на дві рівні частини. Додаємо червоний і зелений барвники. З допомогою мішка викладаємо на папір для запікання. Випікаємо на 180 градусах 15-20 хвилин. Готовий бісквіт відразу скачати в рулет.
3. Для крему збити до стійких піків цукрову пудру, сирний сир і вершки. Остиглий рулет змастити кремом. Прикрашаємо за бажанням тим що є. Я прикрасила кремом, сушеною вишнею, кокосовою стружкою і розмарином.
Відео рецепт 👇