Як смачно зробити Борщ з капустою кінзою і яловичиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні у мене для Вас рецепт дуже смачного борщу з яловичиною. Кожна господиня, звичайно, готує цю страву по-своєму, але мені дуже хочеться, щоб Ви приготували його за моїм рецептом теж. Нереально смачно виходить
Інгредієнти
Яловичина на кістці
Бульйон – 3,500 мл
Капуста – 700 гр
Буряк – 1 шт (велика, приблизно 300 гр)
Лук – 1 – 2 шт
Морква – 1 шт
Картопля – 3 – 4 шт
Лавровий лист – 2 шт
Кінза – 1 пучок
Томатна паста – 2 ст. л
Сіль, перець за смаком
Топлене масло для обсмажування
Борщ з капустою, кінзою і яловичиною покроковий рецепт
1. Відварюємо м’ясо на кості. За 20 хвилин до готовності додаємо сіль. Потім відокремлюємо м’ясо від кісток, нарізаємо на шматочки, а бульйон зціджуємо. У каструлю з киплячим бульйоном, додаємо капусту, половину буряків і картоплю. Варимо 20 – 25 минут.
2. За цей час в сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо моркву, обсмажуємо 3 – 4 хвилини. Потім додаємо томатну пасту, також обсмажуємо 3 – 4 хвилини. Обсмажені овочі вливаємо в каструлю з капустою, додаємо туди ж м’ясо, залишилася буряк (буряк натираємо на дрібній тертці), солимо, перчимо, додаємо лавровий лист і варимо на маленькому вогні ще 5 – 10 минут.
3. Прибираємо з вогню, додаємо зелень і за бажанням часник і даємо настоятися 15 – 20 хвилин. Я часник в каструлю не додаю, мої не всі люблять. Тому подаю борщ зі сметаною і часником. Всім приємного апетиту і гарного настрою
Відео рецепт 👇