Готуємо смачні булочки Синнабоны з яблуком і корицею рецепт простий в духовці 🍏 ⠀ Вчора отримала стільки вдячності за рецепт пастили, мабуть у всіх урожайний рік на яблука, не тільки у мене 😊 ⠀ Дякуємо, що довіряєте мені ❤️ ⠀ Сьогодні хочу поділитися теж дуже смачним рецептом з яблуками 🍎 Сподіваюся він вам дуже сподобається!
Інгредієнти
Рецепт на 13 синнабонов:
⠀
Тісто:
250 мл молоко 3,5 %
10 г сухі дріжджі
Щіпка солі
450 г борошно
60 г вершкове масло
1 шт яйце
⠀
Начинка:
200 р очищених яблук
200 р тростинний цукор
1,5 год л кориця
40 г вершкове масло
⠀
Глазур:
140 г сирний сир(1 уп)
150 г цукрова пудра
1/2 лимона
Булочки Синнабоны з яблуком і корицею покроковий рецепт
1. Викладаємо в діжу міксера борошно, дріжджі, сіль, трохи перемішуємо. Додаємо тепле молоко (40С), розтоплене масло (не гаряче), вводимо яйце і замішуємо тісто! близько 10 хвилин. Накриваємо тісто рушником і ставимо в тепле місце на 1 годину, тісто збільшиться вдвічі, я ставлю в теплу духовку. ⠀ Для начинки яблука очищаємо і ріжемо на дрібні квадратики. Додаємо цукор, корицю і розтоплене вершкове масло. ⠀
2. розкачуємо Тісто в прямокутник товщиною близько 0,5 див. Змащуємо начинкою не доходячи 2 см з широкого краю і скручуємо в рулет по широкій стороні. ⠀ Розрізаємо одержаний рулет на 13 рівних частин (іноді у мене 12 частин). ⠀ Викладаємо булочки в форму для запікання (у мене 2 прямокутні) поруч один з одним. ⠀
3. Накриваємо рушником і ставимо щоб підійшло на 30 хвилин у тепле місце до збільшення в об’ємі. ⠀ Ставимо в розігріту духовку до 180С на 25 хвилин. ⠀
4. Для глазурі змішати цукрову пудру з сирним сиром і видавлюємо сік з половинки лимона. ⠀ Виймаємо готові булочки і відразу змащуємо глазур’ю 😋