Буряково томатний крем-суп

Як зробити буряково-томатний крем-суп рецепт простий.

Інгредієнти

На 3-4 порції:

2 невеликі буряків
2 червоних болгарських перцю
1 червона цибулина
700 г води
100 г рису (промийте заздалегідь)
1 упаковка (400 мл) пюрированных томатів/томатів у власному соку
1 ст. л. томатної пасти
1 банку квасолі/нуту
250 мл соєвого молока
1 ст. л. нерафінованої соняшникової олії
1/2 ч. л. сушеного імбиру
Сіль, перець за смаком
Сушені трави за бажанням (у автора орегано і базилік)

Буряково томатний крем-суп покроковий рецепт

1. Запечіть буряк і перець у духовці до м’якості. На перець піде хвилин 20, на буряк – 40-50 хвилин при 200°C. ⠀ ⠀ Наріжте і обсмажте цибулю до рум’яного кольору. ⠀ ⠀

2. Закип’ятіть в каструлі воду і додайте всі інгредієнти і очищені буряки і перець. Варіть 15-20 хвилин до м’якості рису. ⠀ ⠀ Додайте всі інгредієнти і подрібніть суп за допомогою заглибного або стаціонарного блендера до однородности.

3. Кількість молока регулюйте по консистенції: додайте побільше, якщо суп занадто густий. ⠀ Суп відмінно поєднується з тостами, веганскої сметаною (у мене з кешью) та свіжою зеленью.

Відео рецепт 👇