Рецепти тірамісу з печивом савоярді простий 🥮 Дуже люблю цей десерт, і найголовніше, що мені подобається і впливає на смак- це печиво Своярди… коли печиво приготувала сама тоді він точно буде смачний☺️печиво виходить дуже ніжне, беріть рецепт тіста на замітку🤍
Інгредієнти
Для печиво Своярди потрібно*
Яйця 2 шт
Цукор 60 гр
Борошно 45 гр
Крохмаль кукурудзяний 15 гр
Розпушувач
Крем
Яйця 5 шт
Цукор 125 гр
Вершки 330 мл
Маскарпоне 250 гр
Еспресо
Какао
Десерт тірамісу з печивом савоярді покроковий рецепт
1. Яйця добре збити з цукром до пишної піни, потім просіяти борошно і розпушувач все акуратно перемішати лопаткою, тісто перекласти в кондитерський мішок і відсадити печиво у вигляді паличок. Зверху печиво густо посипати цукровою пудрою і випікати при 180 С, 7-8 хвилин до злегка золотистого кольору. остудить.
2. Яйця з цукром збити до пишної маси. Окремо збити вершки з маскарпоне (не перебити), потім об’єднати яєчну і вершкову масу, крем повинен вийти пышный.
3. Збираємо торт, печиво злегка вмочити в каву еспресо і викладати у форму, потім шар крему, і так поки печиво і крем не закінчаться, потім прибрати в холод, перед подачею посипати какао можна навіть перед подачею за пів години приблизно прибрати в морозильник.
Відео рецепт 👇