Смачні дріжджові біляші з фаршем на сковороді соковиті простий рецепт. Біляшами напевно, нікого не здивуєш. У кожної господині є свій коронний рецепт приготування цих м’ясних пиріжків ) Я хочу поділитися своїм рецептом. Тісто за цим рецептом виходить легким і смачним, начинка соковитою, а самі біляші просто смакота.
Інгредієнти
Для тесту:
Борошно 350-370 гр
Вода 200гр
Дріжджі 1чайн.лож сухих дріжджів
Сіль 1/2 чайн. лож
Раст. масло 60мл
Начинка:
Фарш 500гр ( будь-який подобається)
Цибуля ріпчаста 2 середніх цибулини
Молоко (холодний бульйон, вода на ваш смак) 70-100 мл
Сіль, перець чорний мелений за смаком
Дріжджові біляші з фаршем на сковороді соковиті покроковий рецепт
1. Дріжджі розвести в теплій воді, додати сіль, просіяне борошно, замісити тісто. У тісто додати раст.масло і добре вимісити. Тісто накрити плівкою і прибрати в тепле місце на 30-40 хвилин, потім тісто обім’яти і знову відправити в тепле місце на 30 хвилин. Поки тісто підходить готуємо фарш.
2. М’ясо і цибулю пропустити через м’ясорубку. У фарш додати сіль, перець і холодне молоко, добре перемішати. Руки змастити маслом, з тіста сформувати кульку, потім розплющити кульку і в середину покласти фарш.
3. Защипнути краї тіста, викласти на стіл і сформувати коржик. У сковороді розігріти раст. масло, викласти біляші в гаряче масло швом вниз і обсмажувати спочатку з одного боку, а потім з іншого появи смачною, апетитною корочки.
4. Смачні біляші готові 😋👍 я завжди готую подвійну порцію біляшів, однієї для нашої сім’ї замало 😉