Фруктове тістечко бісквітне

Як зробити Фруктове тістечко бісквітне рецепт простий. Дуже просто, красиво і смачно!

Інгредієнти

Бісквіт:
200 г яєць
95 г цукру
80 г борошна
25 г молока
15 г вершкового масла
Ваніль

Крем:
350 г вершків (не менше 33%)
50 г маскарпоне
40 г цукрової пудри

Фрукти і/або ягоди:
мандарини, полуниця, ківі
(можна інші, за вашим бажанням)

Фруктове тістечко бісквітне покроковий рецепт

1. Для бісквіта:
Яйця перемішати віночком і трохи нагріти на водяній бані. Потім збити з цукром до стану щільної піни. Просіяти поверх суміші борошно, додати ваніль. Потім додати розтоплене вершкове масло і молоко. Акуратно перемішати. Викласти на деко 30х30 см, розрівняти. Випекти бісквіт при 180 º с близько 10 хв. Остудити, розрізати на 2 части.
2. Для крему:
холодні вершки Збити з маскарпоне і цукрових пудрой.

3. ЗБІРКА:
На одну частину бісквіта викласти половину крему, очищені фрукти (мандарини і полуницю – цілком, ківі розрізати уздовж навпіл). Викласти другу частину крему і бісквіт. Поставити в холодильник на 4 години. Потім можна розрізати на порційні шматочки, або подати як торт).