Як смачно зробити Ганаш крем латте з білого шоколаду і кави простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Білий шоколад-150гр
Вершки 33%-50гр
Кава розчинна-1,5 ч. л.
Ганаш крем латте з білого шоколаду і кави покроковий рецепт
1. Кави додаємо в вершки, нагріваємо до гарячого стану, не кип’ятимо! Виливаємо кавові вершки на шоколад і чекаємо поки шоколад розійдеться від тепла сливок.
2. Гарненько перемішуємо, накриваємо плівкою в контакт і прибираємо в холодильник на стабілізацію на 4-5 годин, а краще на ніч!
3. Після стабілізації злегка збиваємо наш ганаш, будьте обережні, не перебити! Цей ганаш підійде в макаронів, капкейки, торт, як прошарок печива і корпусні цукерки 🔥 Універсальний, простий і дуже смачний 🤤
Відео рецепт 👇