Ганаш крем латте з білого шоколаду і кави

Як смачно зробити Ганаш крем латте з білого шоколаду і кави простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Білий шоколад-150гр
Вершки 33%-50гр
Кава розчинна-1,5 ч. л.

Ганаш крем латте з білого шоколаду і кави покроковий рецепт

1. Кави додаємо в вершки, нагріваємо до гарячого стану, не кип’ятимо! Виливаємо кавові вершки на шоколад і чекаємо поки шоколад розійдеться від тепла сливок.

2. Гарненько перемішуємо, накриваємо плівкою в контакт і прибираємо в холодильник на стабілізацію на 4-5 годин, а краще на ніч!

3. Після стабілізації злегка збиваємо наш ганаш, будьте обережні, не перебити! Цей ганаш підійде в макаронів, капкейки, торт, як прошарок печива і корпусні цукерки 🔥 Універсальний, простий і дуже смачний 🤤

Відео рецепт 👇