Грибний суп пюре на вершках з картоплею, цибулею і морквою простий рецепт.
Інгредієнти
– печериці 300 гр
– ріпчаста цибуля 1 шт
– морква 1 шт
– картопля 3 шт або 500 гр
– вода 430 мл
– вершки 200 мл 10-20%
– сіль, перець, паприка
– зелень
– хліб для сухариків
Грибний суп пюре на вершках з картоплею, цибулею і морквою покроковий рецепт
1. На олії обсмажуємо цибулю до злегка золотистого кольору, потім додаємо моркву, як овочі стануть м’якими, додаємо нарізані шампіньйони і смажимо хвилин 10.
2. Потім додаємо нарізану картоплю, сіль, перець, паприку і заливаємо водою. Як картопля звариться додаємо вершки, уварюють ще кілька хвилин і подрібнюємо блендером.
3. Хліб ріжемо на маленькі квадратики і відправляємо в розігріту до 220° на 10 хвилин. Подаємо Суп в смаженими грибами, з сухариками і з зеленью.